Wimbledon 2018, 3. dan, razpored: Roger Federer, Serena Williams v akciji

Prvi dan: Prvenstvo - Wimbledon 2018

Roger Federer na prvi dan Wimbledona 2018

kul teniška krila

Tretji dan Wimbledona 2018 je tukaj z vsemi igralci, ki so sodelovali v osmini finala. Doslej je bilo nekaj motenj in zdi se, da se bo tako nadaljevalo, saj bodo na tretji dan igrali številni priljubljeni navijači.

Federer vodi paket

Najboljši nosilec Roger Federer se bo tretji dan vrnil na osrednje igrišče, ko se bo pomeril s Slovakom Lukasom Lackom. Švicarski maestro bo nadaljeval svojo odlično formo in nadaljeval pohod proti devetemu naslovu Wimbledona.

V akciji je tudi Marin Čilić, tretji dan, saj se bo na prvem igrišču pomeril z Argentincem G. Pello. Federerjev rojak Stanislas Wawrinka bo prav tako igral tretji dan proti italijanskemu T. Fabbianu. Fabbiano je v prejšnjem krogu premagal Indijca Yukija Bhambrija, ki je postavil spopad z Wawrinko.

Sestre William spet na igrišču

Dve največji teniški igralki doslej, Serena in Venus Williams, bosta tretji dan znova stopili na igrišče v Londonu. Serena Williams počasi napreduje proti prvemu mestu, potem ko je bila eno leto zaradi nosečnosti izključena. Njena sestra Venus je trenutno deveta nosilka turnirja.

Serena Williams se bo pomerila z Viktoriyo Tomovo, Venus Williams pa proti Alexandri Dulgheru. Pliskova se bo pomerila z nekdanjo WTA številko 1 in polfinalistko Wimbledona Victoria Azarenko.

P. Raja edini Indijanec v akciji

Purav Raja je edini indijski teniški igralec v akciji na tretji dan Wimbledona, saj bo skupaj s partnerjem Fabricejem Martinom prevzel duo Dušana Lajovica in Mirze Bašića. To je prva tekma Raje in Martina v letošnjem Wimbledonu in skušali bodo preiti v naslednji krog.


Tu so vse informacije, ki jih morate vedeti o pomembnih tekmah na tretji dan Wimbledona:

Moški, samski

J. Millman proti Milošu Raonicu (13); Sodišče 2, 16:00 IS in 11:30 AM BST

S. Querrey (11) proti S. Stakhovsky; Sodišče 12, 17:15 po IST in 12:45 po BST

P. Lorenzi proti Gaelu Monfilsu; Sodišče 3, 17:15 IST in 12:45 PM BST

Roger Federer (1) proti L. Lacko; Osrednje sodišče, 18:45 EST in 14:15 BST

A. Seppi proti K. Andersonu (8); Sodišče 2, 19.15 po vzhodnem in 14.45 po vzhodnem času

J. Isner (9) proti R. Bemelmans; Sodišče 12, 19:15 po vzhodnem in 14:45 po srednjeevropskem času

T. Fabbiano proti S. Wawrinka; Sodišče 3, 7:15 PM IST in 14:45 PM BST

M. Čilić (3) proti G. Pella; Sodišče 1, 20:00 IST in 15:30 BST

Samski samci

L. Kumkhum proti M. Keys (10); Sodišče 12, 16:00 IS in 11:30 AM BST

K. Pliskova (7) proti V. Azarenki, osrednje sodišče, 17.30 IST in 13.00 BST

A. Dulgheru proti V. Williams (9); Sodišče 1, 17.30 IST in 13.00 BST

E. Makarova proti C. Wozniacki (2); Sodišče 1, 18:45 IST in 14:15 BST

V. Tomova proti S. Williams (25); Osrednje sodišče, 20:45 po vzhodnem in ob 16.15 po BST

Moški dvojice

D. Lajovic/ M. Basic vs P. Raja/ F. Martin; Sodišče 6, 16:00 po vzhodnem in ob 11:30 po BST

R. Haase / R. Lindstedt proti I. Dodig / R. Ram (10); Sodišče 10., 16.00 IST in 11.30 AM BST

N. Mahut/ PH Herbert (4) proti M. Cecchinato/ R. Carballes Baena; Sodišče 6, 7:15 PM IST in 14:45 PM BST

J. Rojer/ A. Qureshi (9) proti M. Lopez/ D. Ferrer; Sodišče 7, 20.30 IST in 16.00 BST

L. Bambridge/ J. O'Mara proti M. Melo/ L. Kubot (2); Nedodeljeno

Ženske dvojice

D. Schuurs / E. Mertens (8) proti S. Sorribes Tormo / S. Cirstea; Sodišče 9, 20.30 IST in 16.00 BST

G. Dabrowski/ Y. Xu (6) proti O. Savchuk/ A. Riske; Sodišče 6, 21:15 po IST in 16:45 po BST

R. Atawo/ A. Gronefeld (11) proti X. Knoll/ A. Smith; Nedodeljeno

B. Schoofs/ Y. Bonaventure proti Z. Yang/ H. Chan (7); Nedodeljeno

Vse napeljave se lahko spremenijo. Čas se lahko razlikuje glede na trajanje prejšnje tekme na istem igrišču.

Priljubljene Teme

Nova življenjska posebnost 'Jodi Arias: Cellmate Secrets' bo premiera v soboto zvečer. Takole si lahko brezplačno ogledate celoten film na spletu.

Kako izboljšati baletno udeležbo. Pravilna volilna udeležba je osnova za večino čudovitega gibanja klasičnega baleta. Toda slaba ali nepravilna udeležba vam lahko omeji obseg gibanja in povzroči težave s kolenom. Preprosto povedano, volilna udeležba je ...

30. marec 2016; Key Biscayne, FL, ZDA; Novak Djokovic (R) se rokuje s Tomasom Berdychom (L) na deseti dan Miami Open v Tennis Cente Crandon Park.

Kako narediti keramične žlice. Keramična jedilna posoda je lahko zabaven, zemeljski dodatek vaši kuhinji ali pa služi kot okrasni naglas v vašem domu. Če želite sami izdelati keramični jedilni pribor, merilne žlice ali pribor za serviranje, izberite ...

Bolečine v telesu in mišicah so lahko posledica različnih zdravstvenih stanj, vključno z gripo, vročino, mačka ali resnejšimi težavami, kot so kronične bolečine v telesu ali artritis. Da bi lajšali te bolečine, začnite tako, da se prepričate, da ste ...

Kako odmašiti pisoar. Odmašitev pisoarja je lahko nekakšno grdo prizadevanje, odvisno od stanja stranišča, vendar ne bi smelo biti preveč težko - še posebej, če imate pravo orodje. Začnite preprosto z uporabo bata na pisoarju ...